Încă nu v-ați verificat adresa de email
×

Catawiki Licitații de designLicitație de design (decorativ)

Licitație de design (decorativ)

Se încheie tomorrow începând cu 20:00 Se încheie tomorrow începând cu @@TIME@@

Loturile mele favorite (Licitație de design (decorativ)) / Rezultatele căutării

Vizitați loturile mele favorite pentru a vizualiza toate loturile dvs. favorite.

close to reserve price!
close to reserve price!
close to reserve price!
close to reserve price!
close to reserve price!

Filtre Arată rezultate 60 / 60 loturi

Transport

Licitațiile de săptămâna aceasta

Licitație de design (decorativ)

Căutați artă elegantă pentru a vă împodobi pereții? Sunteți un colecționar de arte plastice care vrea să își extindă colecția? Atunci vizitați licitația nostră de design decorativ pentru a alege dintr-o selecție largă de decorațiuni frumoase. În această licitație, puteți găsi artă decorativă produsă din secolul al XX-lea până în prezent de mulți designeri binecunoscuți. Realizate cu culori excepționale, texturi interesante și stiluri artistice diferite, aceste design-uri superbe vă vor atrage cu siguranță atenția. Fiecare listare este prevăzută cu o descriere detaliată a lucrării de artă și o serie de imagini care arată fiecare design decorativ. Licitația noastră oferă listări cu design-uri individuale sau seturi de designer pentru a împodobi orice încăpere din casă. Căutați în schimb să vindeți decorațiunile dvs. interioare? Cu supravegherea adjudecătorilor noștri profesioniști, licitațiile noastre sunt concepute să facă procesul de vânzare mai ușor și mai sigur pentru dvs. Așadar, înscrieți-vă pe site-ul nostru și începeți astăzi să cumpărați sau să vindeți decorațiunile dvs. interioare!

Nu ratați nicio Licitație de design (decorativ)!

Primiți o listă săptămânală cu loturi prin e-mail

Rezultatele licitației anterioare

Toate licitațiile
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

Blocat

Privilegiile dvs. de licitare au fost revocate din cauza unei plăți restante. Nu mai puteți plasa oferte.

Odată ce plata dvs. va fi procesată, privilegiile de licitare vă vor fi redate imediat. Vă rugăm să rețineți: dacă alegeți transferul manual, procesarea plății și redarea privilegiilor dvs. de licitare ar putea dura până la 2 zile lucrătoare. Prin urmare, recomandăm să folosiți una dintre metodele de plată directă disponibile pe ecranul nostru de plată.

Clic aici pentru a plăti

Nu mai ratați nici un obiect special!

Catawiki vinde la licitație 30.000 de obiecte speciale în fiecare săptămână. Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail, iar noi vă vom trimite actualizări gratuite cu privire la obiectele noastre speciale și reducerile excelente.

Nu, nu mă interesează obiectele speciale sau reducerile