Încă nu v-ați verificat adresa de email
×

Catawiki Licitații de raritățiLicitație de colecții

Se încheie tomorrow începând cu 20:00 Se încheie tomorrow începând cu @@TIME@@

Loturile mele favorite (Licitație de colecții) / Rezultatele căutării

Vizitați loturile mele favorite pentru a vizualiza toate loturile dvs. favorite.

close to reserve price!
close to reserve price!

Licitațiile de săptămâna aceasta

Licitație de colecții

Căutați articole de adăugat la colecțiile dvs. valoroase? Licitația de articole de colecție le oferă cumpărătorilor și vânzătorilor ocazia de a găsi și a vinde articole cu valoare mare de colecție în multe categorii. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor articole de colecție vechi, a unor articole de nișă sau doar a unor articole populare care merită colecționate, la această licitație puteți găsi o varietate largă de opțiuni. Începeți o colecție nouă răsfoind licitația noastră de articole de colecție sau găsiți obiectul perfect pe care îl căutați pentru a completa colecția dvs. existentă. Fiecare listare este prezentată sub forma unui obiect individual sau a unor seturi combinate pentru a obține exact ceea ce vă trebuie de la Catawiki. Licitațiile noastre sunt vizitate de milioane de vânzători din toată lumea pentru a furniza o selecție diversă de obiecte. Așadar, aveți grijă să vă creați astăzi contul gratuit pe Catawiki și începeți să vindeți sau să cumpărați articolele de colecție pe care le vreți.

Nu ratați nicio Licitație de colecții!

Primiți o listă săptămânală cu loturi prin e-mail

Rezultatele licitației anterioare

Toate licitațiile
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

Blocat

Privilegiile dvs. de licitare au fost revocate din cauza unei plăți restante. Nu mai puteți plasa oferte.

Odată ce plata dvs. va fi procesată, privilegiile de licitare vă vor fi redate imediat. Vă rugăm să rețineți: dacă alegeți transferul manual, procesarea plății și redarea privilegiilor dvs. de licitare ar putea dura până la 2 zile lucrătoare. Prin urmare, recomandăm să folosiți una dintre metodele de plată directă disponibile pe ecranul nostru de plată.

Clic aici pentru a plăti

Nu mai ratați nici un obiect special!

Catawiki vinde la licitație 30.000 de obiecte speciale în fiecare săptămână. Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail, iar noi vă vom trimite actualizări gratuite cu privire la obiectele noastre speciale și reducerile excelente.

Nu, nu mă interesează obiectele speciale sau reducerile