Preț de rezervă

Oricărui lot de la care se așteaptă un câștig mare i se poate stabili un preț de rezervă. Un preț de rezervă este un preț minim ascuns; minimumul la care un vânzător ar fi totuși dispus să renunțe la un anumit lot. Dacă nu a fost atins un preț de rezervă până la încheierea licitației, acel lot nu va fi vândut la licitație.

Pentru cumpărători

Când plasați o ofertă mai mică decât prețul de rezervă al articolului, veți fi informat imediat. Oferta dvs. va apărea în jurnalul de oferte.

Când plasați o ofertă automată mai ridicată decât prețul de rezervă al unui articol, prima dvs. ofertă va corespunde în mod automat cu prețul de rezervă al articolului.

Când plasați o ofertă automată sub prețul de rezervă al unui articol, oferta dvs. maximă va fi plasată automat și va apărea în jurnalul de oferte.

Dacă nu a fost atins un preț de rezervă până la încheierea licitației, acel lot nu va fi vândut la licitație.

Pentru vânzători

Când oferiți un lot cu un câștig așteptat ridicat, veți fi întrebat dacă doriți să implementați un preț de rezervă.

Când optați pentru un preț de rezervă, vi se va cere să introduceți minimumul la care ați fi dispus să vindeți lotul dvs. Experții noștri vor trebui să verifice și să aprobe prețul dvs. de vânzare minim, așadar vă rugăm să fiți realist.

Dacă expertul aprobă prețul dvs. de rezervă, va indica un interval de câștig estimat pentru lotul dvs. Această estimare va fi menționată lângă lotul dvs. Intervalul de preț estimat este doar orientativ și nu oferă nicio garanție cu privire la valoarea reală a unui lot.

Distribuiți

Descărcați Aplicația de Licitații Catawiki pentru iPhone

Descărcați din App Store Descărcați din App Store