Cumpărare în siguranță

Trei garanții suplimentare pentru a cumpăra în siguranță la licitațiile Catawiki:

1. Toate licitațiile sunt supravegheate de un licitant

Fiecare licitație de pe Catawiki este supravegheată de un licitant profesionist. Toți licitanții sunt experți în domeniile lor și selectează în mod personal articolele care urmează a fi licitate.

2. Plățile sunt sigure și de încredere

Alte site-uri de licitații vă solicită, de obicei, să plătiți direct către vânzător, lăsând livrarea articolului la discreția vânzătorului. Catawiki utilizează un sistem mai securizat. Când achiziționați un articol la licitație, transferați banii. După ce a fost recepționată plata, vânzătorul va fi notificat. Acesta are la dispoziție 3 zile lucrătoare pentru a vă trimite articolul. Noi vom transfera apoi plata către vânzător la cel puțin 2 săptămâni după tranzacția dvs. În cazul în care se întâmplă ceva rău în timpul procesului de livrare, acest lucru ne va permite să amânăm plata către vânzător dacă este nevoie.

3. Sistem de opinii

După fiecare achiziție, vă vom ruga să oferiți vânzătorului părerea dvs prin sistemul nostru de opinii. Dacă sunteți mulțumit de livrare, îi puteți da o opinie pozitivă vânzătorului; dacă nu sunteți, puteți informa vânzătorul cu privire la acest lucru. Orice opinie anterioară poate fi vizualizată făcând click pe opiniile vânzătorului de pe pagina lotului.