×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

Cumpărare în siguranță

Trei garanții suplimentare pentru a cumpăra în siguranță la licitațiile de pe Catawiki:

1. Toate licitațiile sunt supravegheate de un adjudecător

Fiecare licitație de pe Catawiki este supravegheată de un adjudecător profesionist. Toți adjudecătorii sunt experți în domeniile lor și selectează personal articolele care urmează a fi licitate. Mai mult, adjudecătorii supraveghează licitațiile în timpul desfășurării lor și sunt persoanele la care să apelați pentru orice probleme care ar putea apărea.

2. Facturile sunt plătibile către Catawiki

Alte site-uri de licitații vă solicită, de obicei, să plătiți direct către vânzător, lăsând livrarea articolului la discreția vânzătorului. Catawiki utilizează un sistem mai securizat. După ce achiziționați un articol la licitație, transferați banii dvs. către Catawiki. După ce am recepționat tranzacția dvs., vânzătorul va fi alertat. Apoi, acesta are la dispoziție 3 zile lucrătoare pentru a vă trimite articolul. Noi vom transfera apoi plata către vânzător la cel puțin 2 săptămâni după tranzacția dvs. În cazul în care se întâmplă ceva rău în timpul procesului de livrare, acest lucru ne va permite să amânăm plata către vânzător dacă este nevoie.

3. Sistem de opinii

După fiecare achiziție făcută prin Catawiki, vă vom ruga să oferiți vânzătorului o opinie prin sistemul nostru de opinii. Dacă sunteți mulțumit de livrare, îi puteți da o opinie pozitivă vânzătorului; dacă nu sunteți, îi puteți spune și asta vânzătorului. Orice opinie anterioară poate fi vizualizată din magazinul unui vânzător și poate fi accesată făcând clic pe un lot sau pe numele sau bannerul unui magazin.