Utilizarea licitației

  1. Plasați o ofertă. Dacă aveți oferta cea mai ridicată, lotul va deveni verde. Dacă cineva oferă mai mult decât dvs., lotul va deveni roșu. Vă rugăm să rețineți: Ofertele plasate sunt irevocabile. Câștigătorii sunt obligați să achiziționeze loturile dacă ofertele lor sunt cele mai ridicate la închiderea licitației.

  2. Loturile cu un venit estimat ridicat pot fi fixate cu un preț de preț de rezervă. Dacă plasați o ofertă sub prețul de rezervă al articolului, veți fi informat în pagina de descriere a lotului.

  3. Dacă oferta dvs. este plasată în ultimul minut al unei licitații, se va adăuga un minut în plus la ora închiderii.

  4. După închiderea licitației, veți fi informat cu privire la loturile pe care le-ați câștigat. Nicio ofertă nu include taxa de licitație de 9% și costul transportului. Cu excepția acestora, nu există costuri adiționale și nu vi se va percepe TVA/taxă de vânzare. Vă rugăm să rețineți: Toate ofertele sunt irevocabile.

  5. Vânzătorul este obligat să expedieze articolul/lele în termen de 3 zile lucrătoare după primirea confirmării de plată. Unii vânzători pot oferi posibilitatea de a ridica articolele prin acord.