Toate licitațiile
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

Utilizarea licitației

  1. Plasați o ofertă. Dacă aveți oferta cea mai ridicată, lotul va deveni verde. Dacă cineva oferă mai mult decât dvs., lotul va deveni roșu. Vă rugăm să rețineți: Ofertele plasate sunt irevocabile. Câștigătorii sunt obligați să achiziționeze loturile dacă ofertele lor sunt cele mai ridicate la închiderea licitației.

  2. Loturilor de la care se așteaptă un câștig mare li se poate stabili un preț de rezervă. La plasarea unei oferte sub prețul de rezervă al unui articol, descrierea din listă a acelui lot va deveni portocalie.

  3. Dacă oferta dvs. este plasată în ultimul minut al unei licitații, se va adăuga un minut în plus la ora închiderii.

  4. După închiderea licitației, veți fi informat cu privire la loturile pe care le-ați câștigat. Plata loturilor se face prin Catawiki. Nicio ofertă nu include taxa de licitație de 9% și costul transportului. Cu excepția acestora, nu există costuri adiționale și nu vi se va percepe TVA/taxă de vânzare. Vă rugăm să rețineți: Toate ofertele sunt irevocabile.

  5. Vânzătorul va expedia articolul(ele) în decurs de 3 zile lucrătoare de la primirea confirmării plății. Unii vânzători pot oferi posibilitatea de a ridica articolele prin acord.