Încă nu v-ați verificat adresa de email

Licitație de design (mobilă)

Klaas Schaafsma

Expert Klaas Schaafsma

Nu ratați nicio Licitație de design (mobilă)!

Primiți o listă săptămânală cu loturi prin e-mail

Licitații anterioare

Vizualizați ofertele cele mai ridicate în Licitație de design (mobilă) anterioară

Mai mult

Licitațiile de săptămâna aceasta

Marți 23 Ianuarie

Miercuri 24 Ianuarie

Joi 25 Ianuarie

Vineri 26 Ianuarie

Sâmbătă 27 Ianuarie

Duminică 28 Ianuarie

Licitație de design (mobilă)

Căutați un set de mobilă special care se potrivește cu decorul dvs.? Căutați o piesă de designer care va crea o adevărată explozie de culoare în camera dvs.? La licitația de design de mobilă de pe Catawiki oferim o mulțime de mobile retro și moderne — de la designeri precum Alfred Hendrickx, Robin Day, Ross McBride și alții. Multe dintre listările noastre au fost fabricate de la începutul anilor '50 până în prezent, cuprinzând mobilier cu texturi, culori și modele frumoase. Fiecare mobilă este listată cu o descriere și o serie de imagini pentru o mai bună experiență de vizualizare. Pentru cei cărora le plac cataloagele și materialele de lectură pentru colecționari, oferim și cataloage de designer, broșuri de colecție și schițe. Căutați în schimb să vindeți mobila dvs. de designer? Adjudecătorii noștri profesioniști supraveghează fiecare listare pentru a asigura o experiență de vânzare ușoară și sigură. Așadar, înscrieți-vă astăzi pe site-ul nostru și deveniți un mândru colecționar de modele speciale de mobilier! Dacă sunteți în căutarea acelei piese neobișnuite care reține privirile, nu mai căutați. Înscrieți-vă pe Catawiki și răsfoiți de acasă selecția excelentă. Mai mult

Nu ratați nicio Licitație de design (mobilă)!

Primiți o listă săptămânală cu loturi prin e-mail

Rezultatele licitației anterioare

Cumpără & vinde obiecte speciale la licitațiile noastre
Toate licitațiile

Blocat

Privilegiile dvs. de licitare au fost revocate din cauza unei plăți restante. Nu mai puteți plasa oferte.

Odată ce plata dvs. va fi procesată, privilegiile de licitare vă vor fi redate imediat. Vă rugăm să rețineți: dacă alegeți transferul manual, procesarea plății și redarea privilegiilor dvs. de licitare ar putea dura până la 2 zile lucrătoare. Prin urmare, recomandăm să folosiți una dintre metodele de plată directă disponibile pe ecranul nostru de plată.

Clic aici pentru a plăti

X
Încă nu v-ați înregistrat?
Creând-vă contul gratuit Catawiki, veți putea licita la oricare dintre cele 35,000 de obiecte speciale, scoase la licitație săptămânal.
sau Conectare

Nu mai ratați nici un obiect special!

Catawiki vinde la licitație 30.000 de obiecte speciale în fiecare săptămână. Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail, iar noi vă vom trimite actualizări gratuite cu privire la obiectele noastre speciale și reducerile excelente.

Nu, nu mă interesează obiectele speciale sau reducerile