Încă nu v-ați verificat adresa de email

Licitație Artă și Fotografie (Germană)

Lisa Kok

Expert Lisa Kok

Nu ratați nicio Licitație Artă și Fotografie (Germană)!

Primiți o listă săptămânală cu loturi prin e-mail

Licitații anterioare

Vizualizați ofertele cele mai ridicate în Licitație Artă și Fotografie (Germană) anterioară

Mai mult

Licitațiile de săptămâna aceasta

Marți 23 Ianuarie

Miercuri 24 Ianuarie

Joi 25 Ianuarie

Vineri 26 Ianuarie

Sâmbătă 27 Ianuarie

Duminică 28 Ianuarie

Licitație Artă și Fotografie (Germană)

Licitația de Artă și Fotografie Germană de la Catawiki include picturi influențate de expresionism, impresionism și realism captate de măiestria numeroșilor artiști germani foarte faimoși. Arta modernă germană listată în cadrul acestei licitații variază larg în tehnică și se bazează pe diferite stiluri. Licitațiile noastre includ, de asemenea, articole conexe, precum galeria de albume și colecții de opere originale. Operele sunt licitate ca piese individuale sau în serie, în funcție de categoria de licitație. Multe dintre listările noastre de Artă Germană provin de la mijlocul secolului 20 până în prezent. La licitația de Artă și Fotografie Germană de la Catawiki, puteți căuta printr-o selecție eclectică, ce cu siguranță se potrivește gusturilor dvs. Listele noastre sunt atent supravegheate de către licitatorii noștri de specialitate, pentru a asigura o experiență de cumpărare și vânzare excelentă. Prețuim gusturile unice ale vizitatorilor noștri din întreaga lume, astfel că ne asigurăm că oferim listări de calitate, și o experiență excepțională. Înregistrați-vă acum și licitați chiar azi la operele de artă favorite!

Nu ratați nicio Licitație Artă și Fotografie (Germană)!

Primiți o listă săptămânală cu loturi prin e-mail

Rezultatele licitației anterioare

Cumpără & vinde obiecte speciale la licitațiile noastre
Toate licitațiile

Blocat

Privilegiile dvs. de licitare au fost revocate din cauza unei plăți restante. Nu mai puteți plasa oferte.

Odată ce plata dvs. va fi procesată, privilegiile de licitare vă vor fi redate imediat. Vă rugăm să rețineți: dacă alegeți transferul manual, procesarea plății și redarea privilegiilor dvs. de licitare ar putea dura până la 2 zile lucrătoare. Prin urmare, recomandăm să folosiți una dintre metodele de plată directă disponibile pe ecranul nostru de plată.

Clic aici pentru a plăti

X
Încă nu v-ați înregistrat?
Creând-vă contul gratuit Catawiki, veți putea licita la oricare dintre cele 35,000 de obiecte speciale, scoase la licitație săptămânal.
sau Conectare

Nu mai ratați nici un obiect special!

Catawiki vinde la licitație 30.000 de obiecte speciale în fiecare săptămână. Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail, iar noi vă vom trimite actualizări gratuite cu privire la obiectele noastre speciale și reducerile excelente.

Nu, nu mă interesează obiectele speciale sau reducerile