Încă nu v-ați verificat adresa de email

Licitație artă clasică (picturi)

Experți

Leo Setz

Experți Leo Setz

Albert Goldenbeld

Experți Albert Goldenbeld

Nu ratați nicio Licitație artă clasică (picturi)!

Primiți o listă săptămânală cu loturi prin e-mail

Licitații anterioare

Vizualizați ofertele cele mai ridicate în Licitație artă clasică (picturi) anterioară

Mai mult

Licitațiile de săptămâna aceasta

Marți 23 Ianuarie

Miercuri 24 Ianuarie

Joi 25 Ianuarie

Vineri 26 Ianuarie

Sâmbătă 27 Ianuarie

Duminică 28 Ianuarie

Licitație artă clasică (picturi)

De la peisaje la portrete, licitația noastră de tablouri de artă clasică va avea cu siguranță un lot care corespunde stilului pe care îl căutați. La fel ca natura lucrărilor noastre de artă, fiecare lot variază ca suport, textură, formă și tehnică. Listările loturilor conțin o descriere a fiecărui tablou, urmată de starea lui și imagini actuale. Cum participați? Este foarte simplu, plasați oferta dvs. pentru orice tablou impresionant, apoi trăiți emoția care însoțește licitarea pentru lucrări de artă minunate. Aveți tablouri superbe pe care ați dori să le vindeți? Încurajăm colecționarii de artă să se înscrie astăzi și să listeze loturi cu lucrări de calitate care să fie cumpărate de alți colecționari de artă. Adjudecătorii noștri supraveghează pentru a se asigura că opțiunile și experiența dvs. de cumpărare a lucrărilor de artă sunt de cea mai înaltă calitate, așadar înscrieți-vă astăzi în mod gratuit și măriți-vă colecția de artă!

Nu ratați nicio Licitație artă clasică (picturi)!

Primiți o listă săptămânală cu loturi prin e-mail

Rezultatele licitației anterioare

Cumpără & vinde obiecte speciale la licitațiile noastre
Toate licitațiile

Blocat

Privilegiile dvs. de licitare au fost revocate din cauza unei plăți restante. Nu mai puteți plasa oferte.

Odată ce plata dvs. va fi procesată, privilegiile de licitare vă vor fi redate imediat. Vă rugăm să rețineți: dacă alegeți transferul manual, procesarea plății și redarea privilegiilor dvs. de licitare ar putea dura până la 2 zile lucrătoare. Prin urmare, recomandăm să folosiți una dintre metodele de plată directă disponibile pe ecranul nostru de plată.

Clic aici pentru a plăti

X
Încă nu v-ați înregistrat?
Creând-vă contul gratuit Catawiki, veți putea licita la oricare dintre cele 35,000 de obiecte speciale, scoase la licitație săptămânal.
sau Conectare

Nu mai ratați nici un obiect special!

Catawiki vinde la licitație 30.000 de obiecte speciale în fiecare săptămână. Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail, iar noi vă vom trimite actualizări gratuite cu privire la obiectele noastre speciale și reducerile excelente.

Nu, nu mă interesează obiectele speciale sau reducerile