Încă nu v-ați verificat adresa de email

Licitație de timbre (NL)

Daan Hartevelt

Expert Daan Hartevelt

Nu ratați nicio Licitație de timbre (NL)!

Primiți o listă săptămânală cu loturi prin e-mail

Licitații anterioare

Vizualizați ofertele cele mai ridicate în Licitație de timbre (NL) anterioară

Mai mult

Licitațiile de săptămâna aceasta

Licitație de timbre (NL)

Sunteți un avid colecționar de timbre olandeze și căutați să vă extindeți colecția? La licitația de timbre olandeze de pe Catawiki, puteți răsfoi o gamă largă de timbre din Olanda, inclusiv timbre clasice de colecție sau minunății din ziua de azi. Unele timbre provin de la jumătatea secolului al XIX-lea, înfățișând personalități publice sau evenimente culturale din Olanda. Mape de colectare complete, seturi de timbre sau colecții individuale din întreaga lume sunt disponibile în această licitație. Puteți deveni și vânzător pe Catawiki, oferind propriile timbre la licitație. Această licitație de timbre, la fel ca orice altă licitație de pe Catawiki, este supravegheată de adjudecătorii noștri profesioniști pentru licitare și vânzare ușoară. Mulți furnizori își listează timbrele din întreaga lume, oferind o varietate largă de listări unice. Înscrieți-vă online astăzi pentru a licita sau a vinde timbrele dvs.

Nu ratați nicio Licitație de timbre (NL)!

Primiți o listă săptămânală cu loturi prin e-mail

Rezultatele licitației anterioare

Cumpără & vinde obiecte speciale la licitațiile noastre
Toate licitațiile

Blocat

Privilegiile dvs. de licitare au fost revocate din cauza unei plăți restante. Nu mai puteți plasa oferte.

Odată ce plata dvs. va fi procesată, privilegiile de licitare vă vor fi redate imediat. Vă rugăm să rețineți: dacă alegeți transferul manual, procesarea plății și redarea privilegiilor dvs. de licitare ar putea dura până la 2 zile lucrătoare. Prin urmare, recomandăm să folosiți una dintre metodele de plată directă disponibile pe ecranul nostru de plată.

Clic aici pentru a plăti

X
Încă nu v-ați înregistrat?
Creând-vă contul gratuit Catawiki, veți putea licita la oricare dintre cele 35,000 de obiecte speciale, scoase la licitație săptămânal.
sau Conectare

Nu mai ratați nici un obiect special!

Catawiki vinde la licitație 30.000 de obiecte speciale în fiecare săptămână. Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail, iar noi vă vom trimite actualizări gratuite cu privire la obiectele noastre speciale și reducerile excelente.

Nu, nu mă interesează obiectele speciale sau reducerile