Încă nu v-ați verificat adresa de email

Licitație Militaria

Jeff Browning

Expert Jeff Browning

Nu ratați nicio Licitație Militaria!

Primiți o listă săptămânală cu loturi prin e-mail

Licitații anterioare

Vizualizați ofertele cele mai ridicate în Licitație Militaria anterioară

Mai mult

Licitațiile de săptămâna aceasta

Marți 23 Ianuarie

Miercuri 24 Ianuarie

Joi 25 Ianuarie

Vineri 26 Ianuarie

Sâmbătă 27 Ianuarie

Duminică 28 Ianuarie

Licitație Militaria

Stabiliți-vă obiectivele la licitația de Militaria de pe Catawiki Poți găsi o varietate largă de uniforme, căști de protecție, medalii, butoni și un întreg arsenal de arme antice. Avem articole din Primul și Al Doilea Război Mondial, dar și din secolele 17, 18 și 19. Articolele scoase anterior la licitație variază de la haina roșie autentică a Armatei Britanice la o Pickelhaube Germană la katana tradițională Japoneză. Avem, de asemenea, o mulțime de loturi ce conțin filme, fotografii și materiale propagandiste, precum și miniaturi și nenumărate accesorii militare. Din cauza varietății largi și extinse de loturi, vi se va oferi posibilitatea săptămânală de a vă extinde colecția de obiecte militare cu cele mai autentice articole. Ce mai aștepți? În continuare, intrați pe Catawiki și începeți să ofertați chiar azi la loturile de la licitația Militaria Mai mult

Nu ratați nicio Licitație Militaria!

Primiți o listă săptămânală cu loturi prin e-mail

Rezultatele licitației anterioare

Cumpără & vinde obiecte speciale la licitațiile noastre
Toate licitațiile

Blocat

Privilegiile dvs. de licitare au fost revocate din cauza unei plăți restante. Nu mai puteți plasa oferte.

Odată ce plata dvs. va fi procesată, privilegiile de licitare vă vor fi redate imediat. Vă rugăm să rețineți: dacă alegeți transferul manual, procesarea plății și redarea privilegiilor dvs. de licitare ar putea dura până la 2 zile lucrătoare. Prin urmare, recomandăm să folosiți una dintre metodele de plată directă disponibile pe ecranul nostru de plată.

Clic aici pentru a plăti

X
Încă nu v-ați înregistrat?
Creând-vă contul gratuit Catawiki, veți putea licita la oricare dintre cele 35,000 de obiecte speciale, scoase la licitație săptămânal.
sau Conectare

Nu mai ratați nici un obiect special!

Catawiki vinde la licitație 30.000 de obiecte speciale în fiecare săptămână. Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail, iar noi vă vom trimite actualizări gratuite cu privire la obiectele noastre speciale și reducerile excelente.

Nu, nu mă interesează obiectele speciale sau reducerile