Încă nu v-ați verificat adresa de email

Licitație Artă Modernă (Franceză)

Adjudecători

Lisa Kok

Adjudecători Lisa Kok

Aude Fonlupt

Adjudecători Aude Fonlupt

Nu ratați nicio Licitație Artă Modernă (Franceză)!

Primiți o listă săptămânală cu loturi prin e-mail

Licitații anterioare

Vizualizați ofertele cele mai ridicate în Licitație Artă Modernă (Franceză) anterioară

Mai mult

Licitațiile de săptămâna aceasta

Sâmbătă 2 Decembrie

Duminică 3 Decembrie

Luni 4 Decembrie

Marți 5 Decembrie

Miercuri 6 Decembrie

Joi 7 Decembrie

Vineri 8 Decembrie

Sâmbătă 9 Decembrie

Licitație Artă Modernă (Franceză)

Te impresionează frumusețea picturilor franceze, și ești în căutarea unei opere excepționale de artă pe care dorești să o adaugi la colecția ta franceză. Licitația de Artă Modernă Franceză de la Catawiki vă permite să cumpărați și să vindeți picturi și imprimări ale artiștilor francezi foarte cunoscuți și mai puțin cunoscuți. Obiectele din cadrul acestei licitații au influențe în impresionism, expresionism, și divizionism de la artiști francezi precum Marc Chagall, Isabel Mahe, și mulți alții. Listările noastre oferă picturi de la mijlocul secolului 20 și includ opere recente din secolul 21. Multe dintre aceste opere de artă sunt însoțite de imagini și descrieri legate de calitate, oferind o introspecție în operă. Poate aveți o pictură franceză interesantă pe care doriți s-o vindeți? Oportunități considerabile își așteaptă vânzătorii pe platforma Catawiki. Înregistrați-vă astăzi și începeți să licitați și vindeți capodopere franceze moderne!

Nu ratați nicio Licitație Artă Modernă (Franceză)!

Primiți o listă săptămânală cu loturi prin e-mail

Rezultatele licitației anterioare

Toate licitațiile

Blocat

Privilegiile dvs. de licitare au fost revocate din cauza unei plăți restante. Nu mai puteți plasa oferte.

Odată ce plata dvs. va fi procesată, privilegiile de licitare vă vor fi redate imediat. Vă rugăm să rețineți: dacă alegeți transferul manual, procesarea plății și redarea privilegiilor dvs. de licitare ar putea dura până la 2 zile lucrătoare. Prin urmare, recomandăm să folosiți una dintre metodele de plată directă disponibile pe ecranul nostru de plată.

Clic aici pentru a plăti

X
Încă nu v-ați înregistrat?
Creând-vă contul gratuit Catawiki, veți putea licita la oricare dintre cele 35,000 de obiecte speciale, scoase la licitație săptămânal.
sau Conectare

Nu mai ratați nici un obiect special!

Catawiki vinde la licitație 30.000 de obiecte speciale în fiecare săptămână. Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail, iar noi vă vom trimite actualizări gratuite cu privire la obiectele noastre speciale și reducerile excelente.

Nu, nu mă interesează obiectele speciale sau reducerile